Διεύθυνση Οικονομικού (ΔΟΙ)

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

A+ A A-

Τμήμα Προμηθειών-Διενέργειας Διαγωνισμών

Τμήμα Προμηθειών-Διενέργειας Διαγωνισμών στο οποίο λειτουργούν τα γραφεία Διενέργειας διαγωνισμών. Αξιολόγησης διαγωνισμών και Ανάπτυξης μεθοδολογιών και προτύπων σχετικά με τα θέματα προμηθειών. Τα εν λόγω Γραφεία δεν αποτελούν αυτοτελείς οργανικές Μονάδες. Το τμήμα αυτό μελετά, εισηγείται και χειρίζεται θέματα που αφορούν:

- Στο συντονισμό ενεργειών για διενέργεια διαγωνισμών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, είτε της ΓΔΟΣΥ προς κάλυψη των αναγκών λειτουργίας της, είτε των Γενικών Επιτελείων προς κάλυψη απαιτήσεων που χρηματοδοτούνται από το Δ΄ΚΠΣ (ΕΣΠΑ 2007-2013).

- Στο συντονισμό ενεργειών για την αξιολόγηση των διαγωνισμών που διενεργούνται είτε από τη ΓΔΟΣΥ είτε από τα Γενικά Επιτελεία για κάλυψη των απαιτήσεων που αναφέρονται στην προηγούμενη υποπερίπτωση ).

- Στην ανάπτυξη μεθοδολογιών και προτύπων σχετικά με τα θέματα προμηθειών (διαδικασίες διενέργειας- αξιολόγησης διαγωνισμών και κατάρτισης συμβάσεων).

επιστροφή στην κορυφή

1

2

4

3

5

7

11