Διεύθυνση Οικονομικού (ΔΟΙ)

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

A+ A A-

Τμήμα Προϋπολογισμού

Τμήμα Προϋπολογισμού, στο οποίο λειτουργούν τα γραφεία Προϋπολογισμού ΓΔΟΣΥ, Προϋπολογισμού Κλάδων ΕΔ- κοστολόγησης - στατιστικής, και Προγραμμάτων Δημοσίων Επενδύσεων - Διεθνών και Κοινοτικών Προγραμμάτων τα οποία δεν αποτελούν αυτοτελείς οργανικές μονάδες. Το τμήμα αυτό μελετά, εισηγείται και χειρίζεται θέματα που αφορούν:

- Στο συντονισμό των ενεργειών για την κατάρτιση του Προϋπολογισμού του ΥΠΕΘΑ, την έγκριση του από το Συμβούλιο Άμυνας (ΣΑΜ) και από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, και την παρακολούθηση υλοποίησής του, σε συνεργασία με τα ΓΕ των Κλάδων των ΕΔ.

- Στην κατάρτιση και παρακολούθηση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της ΓΔΟΣΥ και των οικονομικά υποστηριζόμενων από αυτή λοιπών υπηρεσιών του ΥΠΕΘΑ.

- Στην κοστολόγηση δραστηριοτήτων και την στατιστική παρακολούθηση οικονομικών μεγεθών.

- Στην κατάρτιση και παρακολούθηση εκτέλεσης του προϋπολογισμού των Προγραμμάτων Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ καθώς και των Κοινοτικών και λοιπών διεθνών Προγραμμάτων.

επιστροφή στην κορυφή

1

2

4

3

5

7

11